Eylül 07 2010 05:08:11
Başlığı Görüntüle
MÜSLÜMANÇERKES - www.muslumancerkes.com » MÜSLÜMANÇERKES FORUMLARI » PAYLAŞMAK İSTEDİKLERİNİZ
"VUR VUR İNLESİN, PKK-Ergenekon sevinsin"
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

28-07-2010 03:26 ÖS
Kullanıcı Avatarı

samilabrekoglu

Katılım Tarihi: 14.06.08
Tesekkür Etti : 0
12 Mesajina Karsilik 18 Tesekkür Aldi.

Uyarı seviyesi 0
İnegöl denince içim açılırdı. Türk'üyle, Gürcü'süyle, Boşnak'ıyla, Arnavut'uyla, Kürt'üyle tam bir Osmanlı esenlik beldesi gelirdi aklıma. Birkaç sarhoş ve serserinin bu imajı bir anda bozabileceğini, İnegöl'ün birdenbire "iç savaş manzaraları" ile anılır hale gelebileceğini aklımın ucundan bile geçirmezdim.

Televizyon haberlerinde gördüğüm barbarlık kanımı dondurdu. Bir kaşık suda fırtına kopararak İnegöl'ü aşk ve şevk ile ateşe veren bu meczuplar neyin nesi, kimin fesi? Nereden çıktı bunlar? Ne yaptıklarını sanıyorlar?

Yetmedi, İnegöl'den birkaç saat sonra Dörtyol da karıştı. Provokatörler bir polis aracını tarayıp dört polis memurunu katlederek ve ardından emniyet müdürlüğüne da saldırarak işaret fişeğini çaktılar ve Dörtyol -provokasyona gelmek için adeta fırsat kollamaktaymış gibi- anında savaş alanına döndü.

Yapmayın ağalar, etmeyin beyler! Tamam; berikiler dolmuşu durdurmuş, ötekiler adam bıçaklamış, öfkelenmekte yerden göğe kadar haklısınız, ama koca memleket bir öfkeye kurban edilmez ki! Allah ganî ganî rahmet eylesin, ailelerine Sabr-ı Cemîl ihsan eylesin, katledilen o polislerin hesabı elbette sorulacaktır, ama komşunuzun dükkânını kundakladığınızda faturayı teröristlere değil memlekete çıkarmış oluyorsunuz be kardeşim! Memleket sathında birbirimizi boğazladığımız görmek için yanıp tutuşan fitne-fesat ehlinin dümen suyunda gittiğinizi nasıl görmezsiniz?

"Vur vur inlesin, PKK-Ergenekon sevinsin" diye slogan da atın bari!

IRAKLI ZEYDİ: BİRLEŞMELİYİZ

Bush'a ayakkabı fırlatan Iraklı kardeşimiz Muntasar El-Zeydi, dün Şam-ı Şerif'te Gerçek Hayat Ortadoğu Temsilci Adem Özkök'e verdiği mülakatta "Türkiye-Suriye-Irak Federasyonu"nun kurulması gerektiğini söylemiş.

Üstad Sezai Karakoç'un kulakları çınlasın... Mülakatın yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

NOT: Zeydi birkaç hafta içinde Türkiye'yi ziyaret edecek inşaallah. Bilhassa Mavi Marmara ekibiyle bir araya gelmek istiyormuş.

Hakan ALBAYRAK
Şamil Abrekoğlu

1 Üye Mesaja Tesekkür Etti : CERKEZ36
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
28-07-2010 10:04 ÖS
Kullanıcı Avatarı

zeynebnur

i

Katılım Tarihi: 13.02.07
21 Mesajina Karsilik 39 Tesekkür Aldi.
güzel yazıymış yazısı hakan bey olunca aksi düşünülemez paylaştığınız için tsk ederim .. selam ve dua ile
Ahh DAVAM!..
Bana çilekes yigitler lazım diyen DAVAM...
O'nun Nam-ı Celil'ini günesin dogup battıgı yere ulastırmayı gerektiren DAVAM...
Ahh benim gibilere kalan DAVAM...
Ne garip kaldın, ne öksüz...
Ama yine de ümitvar olan DAVAM...

02-08-2010 10:46 ÖÖ
Kullanıcı Avatarı

kubanadil

Katılım Tarihi: 23.02.07
Tesekkür Etti : 0
5 Mesajina Karsilik 5 Tesekkür Aldi.

Uyarı seviyesi 0
Diyarbakır belediye başkanı aymazlar için söyledi.

Sakın Ergenokoncular söyletmesin bunuda.

( Nem kapma hastalığı hadsafhada da.)

Türk bayrağının yanına Kürt bayrağı asılsa kıyamet mi ? kopar diye.(Özerklik talebi)

Yoook kopmaz.

İsteyebilir.

Doğrucu Kazım.

Şiddet olmadan .

Zaten bizim sıkıntımız; esas niyeti söylememek , her konuda.

Benim aklımdan da Çerkes bayrağı geçiyor.

Başkalarının hilafet bayrağı.

Daha niceleri var sırada.

Bunun adı mitoz bölünmedir.

Sonu ise kaos.

Irk ve din şovenizmi insanları kör ediyor.

Sorun; Kürt kadar Türk, Çerkes vs. yada Müslümanca ,Hristiyanca düşünüp varlıklarına tahammül gösterebilmektir.

Yani bilinçli vatandaş.

Yani demokrasi.
OKUMAK-OKUMAK-OKUMAK

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:
Benzer Başlıklar
Başlık Forum Cevaplar En Son Mesaj
"Küllerinden Doğmak" VİDEOLAR ve MP3'LER 2 04-09-2010 23:42
"HAYAT" PAYLAŞMAK İSTEDİKLERİNİZ 3 17-07-2010 23:34
"Derdimi seviyorum,çünkü VERENİ seviyorum!!!" DİNİ PAYLAŞIMLAR 3 09-12-2009 01:10
zeynepname kardeşim "Allah" tamamına erdirsin PAYLAŞMAK İSTEDİKLERİNİZ 6 10-11-2009 15:16
ERGENEKON ÇETESİ MUHABBETİ HABERLER 21 09-11-2009 09:09
İHH - MÜSLÜMANÇERKES - İMKANDER
DESTEK ve DİZAYN SenNaToR| Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
1740850 Ziyaretçi
Sayfa oluşturulma süresi: 0.11 saniye