BERAAT GECESİNDEN KADİR GECESİNE 1 MİLYON SALAVATI ŞERİFE
Sevgili muslumancerkes ailesi inş her yıl oldugu gibi bu geceden baslayarak kadir gecesine kadar sürecek salavatişerife kampayasını başlatıyoruz.
Rabbimin yardımı inayeti ile hep kendimiz hemde cevremizdeki dost ve arkadaslarımızıda bu halkaya katarak 1 milyon hedefine ulaşmayı dua ve niyaz ederim
Bu dua salavat halkası muslumancerkes ailesi içinde birlik barış muhabbet getirsin inş
.Bu vesile ile beraat kandilinizide kutlarım inş affa mağfirete uğrayan duasu makbul olan kullardan olmayı diliyorum hepimizin.
Bismillahirrahmanirrahim diyerek kampayayı 50 bin salavat alarak başlatıyorum inş hepimizi Rabbime hakkıyla kul efendimize ümmet olmayı kevser havuzunda buluşmayı nasip etsin.
SALAVATİŞERİF OKUMANIN FAZİLETLERİ
Efendimiz Aleyhisselam buyurdu:
- Bana en yakın olanlar, üzerime en çok salavat getirenler olacaktir
- Üzerime salavat getirirseniz Allah da (cc) sizin üzerinize salavat getirir
- Bana salavat getirin Nerede olursanız olun salavatınız bana ulaşır
- Allah Teala (CC) buyurdu: "Bir defa salavat getirene Ben ve meleklerim on defa salavat getiririz"
- Cuma günü ve geceleri üzerime (100) defa salavat getirenin Allah Teala (cc) otuzu dünyaya, yetmişi ahirete ait olmak üzere yüz hacetini kabul eder
- Dua ile sema arasında bir engel vardır Üzerime salavat getirilince engel açılır, dua yerine ulaşır
- Sünnetimi ihya eden, üzerime salavat getiren, darda kalanlara yardımda bulunanlar kıyamet gününde arşın gölgesinde olacaklardirAhh DAVAM!..
Bana çilekes yigitler lazım diyen DAVAM...
O'nun Nam-ı Celil'ini günesin dogup battıgı yere ulastırmayı gerektiren DAVAM...
Ahh benim gibilere kalan DAVAM...
Ne garip kaldın, ne öksüz...
Ama yine de ümitvar olan DAVAM...
Mesaj Sayısı: 833 Katılım Tarihi: 12.07.07 Konum: Balıkesir Yaş : 27 Tesekkür Etti : 6
24 Mesajina Karsilik 36 Tesekkür Aldi.
allah razı olsun ablacım bizde senin vesilnle bu hayra dahil oluyoruz insallah vee yine insallah ki rabbimde birbirimize olan muhabbetimizi daim ve bir etsin 10 yıl sonrada mç salavatlarını çekiyo olalımm aminnnnn ))))
zeynebnur 50 bin
adigejane 2 bin
sükeyna 10 bin
Tuğba 50 bin
sümeyye bin tane
nesibenur bin tane
erdem kadir (annesi bin tane)
kurgogue bek bin tane
yalnız kurt 50 bin
özlem 5 bin
SALAVATİ ŞERİFE KAMPANYAMIZ İNŞ KATILIMLARINMIZLA DEVAM EDİYOR Ahh DAVAM!..
Bana çilekes yigitler lazım diyen DAVAM...
O'nun Nam-ı Celil'ini günesin dogup battıgı yere ulastırmayı gerektiren DAVAM...
Ahh benim gibilere kalan DAVAM...
Ne garip kaldın, ne öksüz...
Ama yine de ümitvar olan DAVAM...